Miben tudunk SEGÍTENI?

Pénz, pénzintézetek, termékek, állami támogatások, stb…

Hazánkban több mint 100 pénzintézetnek többezer féle szolgáltatása elérhető. Ezek mára teljesen átláthatatlanná váltak és a lakosság túlnyomó része csak reklámokból, netről és szóbeszédből tájékozódik, ami sokszor vezet rossz döntésekhez, veszteséghez vagy éppen adóssághalmozáshoz, ami nem szerencsés.

Segítünk őket megválogatni, közérthetően és világosan.

Otthonteremtés

Gondolkodtál már lakáscélú beruházáson? Építkeznél vagy vásárolnál? Szeretnél tisztán látni a lakáspiaccal kapcsolatban?

Befektetés, tőkefelhalmozás

A megtakarítások és befektetések világa nagyon sokrétű, de nem mehetünk el mellette.

Állami támogatások

A támogatások témaköre sok embert és családot foglalkoztat, hiszen éves szinten több százezer forintot tudnak megspórolni, de sokan összetettsége miatt nem foglalkoznak vele. 

Védelem a
kockázatok ellen

Manapság akkor érezzük magunkat leginkább biztonságban, ha nem csak vagyontárgyaink, hanem személyünk is megfelelő anyagi védelemmel rendelkezik.

Gondtalan
nyugdíjas évek

A privát nyugdíjtőke felépítésénél nem az a kérdés, hogy szükség van-e rá, hanem az, hogy mikor kezdjük el végre.

Gyermekeink
jövője

Szülőként érdemes a gyermekünket érintő jövőbeni kiadásokról is tervet készíteni és időben cselekedni!

 

"A pénzügyi termékekkel önmagukban nincsen probléma. A rossz időben és rosszul megválasztott pénzügyi termékekkel viszont már annál inkább..."

A pénzügyi tervezés nem feltétlenül egyszerű folyamat. Számos buktatója lehet és nem biztos, hogy mindenki felkészült arra, hogy az elejétől a végéig képes legyen lebonyolítani, kutakodni, megoldani. Ebben az esetben tudunk segíteni, igyekszünk a lehető legtöbb terhet levenni az emberek / vállalkozások válláról és átvállalni a feladatot.

 • Az idő a legnagyobb érték, azon igyekszünk, hogy a legtöbb időt nyerjük ügyfeleinknek.
 • Szakmai kérdésekben szakmai válaszokra van szükség. Mindezt nyugodtan ránk tudod bízni, nekünk ez a kisujjunkban van.
 • A családtámogatási rendszer folyamatosan változik. A szakembereink naprakészek ezen változtatások tekintetében, így  nem érhet meglepetés.
 • Szakértelmünk és munkánk segítségével Neked nem kell felesleges köröket futnod.
 • Kollégáink nem csak a megszokott banki/biztosítói nyitvatartási időben fogadják hívásod, hanem azon kívül is, igazodva a Te szabadidődhöz.
 • Szakembereink folyamatosan figyelemmel kísérik a változásokat, így mindig naprakész információhoz juthatsz.
 • A szakmai felkészültségünk és bankpiaci ismereteink a garancia, hogy szakértői mindig képesek Neked segíteni , hogy tudatos döntést hozhass a pénzügyekben.
 • Te megálmodod, mi véghez visszük. Hagyd a szakmai megvalósítást az csapatra, hiszen ez a mi dolgunk!
 • A legnagyobb hazai kereskedelmi bankokkal állunk partnerségi viszonyban, így egyszerűen képesek leszünk megtalálni a számodra megfelelő pénzügyi ajánlatot.
 • Mi felmérjük az igényeid és lehetőségeid, hogy megalapozott döntést hozhass a megfelelő banki és biztosítási konstrukciók kiválasztása során.
 • Kifejezetten nem csak hiteltanácsadással foglalkozunk. Mi pénzügyi elemzést végzünk, hogy megtaláljuk a Te élethelyzetedhez igazodó pénzügyi megoldásokat.
0 +
ügyfél
0 +
elkészített koncepció
0 -es
értékelés 10-es skálán